`

Projekt Bechercaching.cz začíná!

Jak se zrodil tento unikatní projekt?

Původní myšlenka zněla co se stane, když zabloudíme v lese a dojde mezi tím becherovka. Po této otázce zaznělo v bechertýmu krátké mlčení. Pak však jakýsi hlas z davu pronesl, že bychom si měli dělat tzv. záchranné body (agenti tomu říkají mrtvé schránky). No a pak už následoval proud myšlnek ze kterého finální myšlenka byla: Geocaching je pro děcka pojďme dělat Bechercaching!

Jak v kostce vysvětlit vizi, misi, identitu a ambici tohoto projektu… Mno princip je ten, že budeme po (zatím) ČR zakopávat jednotlivé schránky, které budou mít vždy svoje GPS souřadnice a tyto souřadnice budou uveřejněny na www.bechercaching.cz. V těchto schránkách bude vždy ukryt předmět, který je nějakým způsobem spojený s becherovkou (většinou to asi bude becherovka). Kdo pak tuto schránku vypátrá musí do ní umístit předmět stejného ražení (nejlepší bude další becherovka). Mno a až bude celá ČR posetá těmito “becherpointy” tak pak tento projekt prodáme za těžké prachy Becherovce.

Projekt je v tuto chvíli va fázi nadšení z tak geniálního nápadu a doména je již naše!! Takže na zdar projektu a jestli snad někdo v tuto chvíli pochybuje o jeho smysluplnosti tak s těmihle posměváčky se brzy rádi potkáme. Tipuji, že až se bude v Praze razit nový tunel (Hanka) tak novodobé bagry se budou prodírat miliardou zakopaných becherpointů.

Howgh!

Mr. Becher

Posted on
Thursday, July 15th, 2010
Filed under:
Uncategorized.
Tags:
Subscribe
Follow responses trough RSS 2.0 feed.
Trackback this entry from your own site.

2 Comments to “Projekt Bechercaching.cz začíná!”

Nesnasim detailisty!!!

February 28th, 2011
admin

Dobrý Becher.
Nemohu neříci, že se mi tento nápad nelíbí. Samozřejmě vše geniální je jednoduché. Mohu se ale na něco zeptat? Asi nebudu sám, koho napadlo toto: Pokud se zaměřím na podstatu projektu, tedy, že jsem v lese a dojde mi becherovka, mohu tedy pomocí gps najít BP.
Je tak?
Ale nemohu nic do schránky dát, jelikož mi došla becherovka a jal jsem se proto hledat BP. Předpokládám že podobný problém měly i tisíce poutníků předemnou, takže ve schránce již od počátku prostě nic nebylo.?!
Alu

October 19th, 2010
Alu
Srááát! Dobře já …aneb BECHEROVKA forever is proudly powered by WordPress
Revolt Basic theme. | Entries (RSS) and Comments (RSS).